Herstelprogramma NL 1 week individueel kantoorpersoneel
Beschikbare plekken 10

Herstelprogramma Nederland 1 week individueel - voor kantoorpersoneel

Het individuele herstelprogramma is speciaal ontworpen voor kantoormedewerkers die behoefte hebben aan een adempauze. Gedurende 1 week bieden wij een veilige en ontspannen omgeving waarin u kunt herstellen en opladen, zodat u weer in balans kunt komen.

Ons herstelprogramma is ontwikkeld met uw welzijn in gedachten. Onder de professionele begeleiding van ervaren psychologen van Balans en Impuls ontvangt u één op één begeleiding. Gedurende de week van herstel leert u technieken en strategieën die u helpen om op passende wijze te ontspannen en zelfzorg toe te passen, ook na het programma.

Voor wie?

De herstelplek is bedoeld voor mensen die willen herstellen van ingrijpende levensgebeurtenissen, rouw en verlies, overspanning, uitputting, somberheid, angsten. Deze besloten samenstelling focust zich met name op kantoorpersoneel of reddingswerkers met letsel. Op deze manier kunnen wij de individuele support en de gelegenheid om in een prikkelarme, veilige omgeving op krachten te komen. Het is daarbij wel van belang dat mensen in staat zijn tot dagelijkse zelfzorg.


Omschrijving

Het programma bestaat uit één week. U verblijft in Nederland op een ontspannen en veilige plek in de natuur waar faciliteiten zijn voor overnachting, ontbijt, lunch, diner. Verder wordt uw herstelprogramma afgestemd op de persoonlijke behoefte psychologische hulp geboden door Balans & Impuls. Zij bieden u de nodige psychologische ondersteuning zodat u op basis van uw persoonlijke diagnostiek en leervragen leert omgaan met gezondheidsklachten die ontspanning belemmeren.

Het programma richt zich op herstel en stabilisatie van de klachten, herstel van energie en levenskracht. Er wordt een begin gemaakt om scheefgroei bij te stellen naar doorgroei binnen de grenzen van de persoonlijke mogelijkheden. Na deelname aan het herstelprogramma ontstaat er ruimte om met de volgende fases van behandeling elders aan de slag te gaan. Het kan ook zijn dat deze hulp voldoende basis geeft om op eigen kracht, met steun van de privé omgeving verder te gaan.

Algemene weekprogramma: herstel van de vaardigheid ontspanning en zelfzorg

  • Ontbijt is open van 8-9.30 uur
  • Ochtendwandeling 9.30-10 uur
  • 30-12.00 uur ochtend informatieve psycho educatie ontspanning en zelfzorg, ontspanningsoefeningen
  • 30-14.30 uur lunch en siësta
  • 30-17.00 uur middag programma:
    • Buiten activiteit
  • 30-20.00 diner
  • rust in de avond

In deze week helpen we u op passende wijze te ontspannen. Daarnaast maakt u een connectie met levensbronnen van voor het 18e levensjaar. We zorgen er tevens voor dat u beschikt over de vaardigheden en tools om een duurzame zelfzorgroutine toe te passen in de vorm van dagritme, structuur en zelfwaardering.

Kenmerken

Doelgroep Kantoormedewerkers
Duur (in weken) 1 week
Land Nederland
Samenstelling Individueel
Type Herstelprogramma

Website laten maken door Dotsimpel