Ticket 12 Maart 2021 – Online Interactief Congres voor reddingswerkers en hulpverleners

295,00

Op 12 Maart 2021 organiseert Balans en Impuls samen met haar gerenommeerde partners een baanbrekend congres waar interactie, kennisdelen en leren centraal staat. Voor professionals uit het vak is dit een niet te missen congres. Bestel je tickets en verzeker je van een online plek op 12 Maart.

Programma

Ochtend, 09.00- 12.30 uur – Centrale lezingen
Middag, 13.30 – 17.00 uur – Workshops

Leuk dat je komt! We verwelkomen je heel graag op vrijdag 12 Maart op het online congres: Onderhouden en behouden van mentale gezondheid en welzijn in veeleisende beroepen van reddingswerk en hulpverlening. Het congres zal volledig online plaatsvinden. In de dagen voorafgaand aan het event ontvang je van ons per email de inlog gegevens voor het online platform. Op dit platform vindt in besloten omgeving het online congres plaats.

Hieronder kun je de aankoop van jouw toegangskaarten voltooien. Je ontvangt direct daarna van ons een bevestiging en e-ticket. Na het klikken op bestellen wordt je automatisch doorgestuurd naar de veilige IDEAL betaalomgeving hier kun je u tot betaling overgaan.

Vragen? Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op: secretariaat@balans-en-impuls.nl

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De conferentie heeft een internationaal karakter, de voertaal is Engels.

Kosten Eur 295,- (btw vrij in het kader van beroepsgerichte scholing). Bij betaling ontvangt u bevestiging en bent u zeker van uw plek. U ontvangt een maand voor de conferentie de gegevens voor online deelname.

Meer informatie over de workshops en lezingen vind u hier.

Bij vragen of aanmeldingen voor meerdere personen kunt u terecht bij secretariaat@balans-en-impuls.nl

De doelgroep betreft leidinggevenden, beleidsmakers en zorgprofessionals, die de meest recente preventieve inzichten willen leren kennen en toepassen voor professionals werkzaam in reddingswerk (politie, brandweer, ambulance en militairen) en hulpverlening.

Accreditatie is aangevraagd voor bedrijfsartsen, huisartsen, psychologen, maatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten. Meer informatie over de accreditaties vindt u hier.

Ga naar de bovenkant