De coronatijd vraagt veel van ons allemaal en dus ook van studenten. Het is een hele kunst om een manier te vinden deze moeilijke tijd goed door te komen: zorgen over studie, vrienden, familie, financiën, beweging. Tegelijkertijd willen we positief blijven en onze mentale conditie onderhouden. Deze onzekerheden kunnen zich bij iedereen op een andere manier uiten, zoals in gevoelens van stress, angst, boosheid en eenzaamheid.

Bij We Care For Students willen wij er voor jou zijn. Onze psychologie studenten ondersteunen je graag door een luisterend oor te bieden en tools aan te reiken voor een gezonde mentale conditie in een veeleisende tijd. De psychologie studenten worden opgeleid en getraind door Dr. Heilwine Bakker (GZ Psycholoog NIP).

Het belangrijkste is dat wij samen met jou willen kijken hoe we je door deze periode heen gaan helpen. Herken jij je in een of meerdere van de volgende situaties:

  • Moeilijkheden met het vasthouden van je studieritme tijdens het thuiswerken
  • Overbelasting mede als gevolg van veel beeldschermwerk en studie deadlines
  • Gemis aan persoonlijk contact en steun
  • Je zorgen om vrienden en familie
  • Gevoelens van stress, angst, boosheid en eenzaamheid
  • Onzekerheid over je toekomst
  • Andere stressvolle situaties

Heb je behoefte aan support?
Je kan je online aanmelden voor verschillende programma’s:

Zelfstandige Online Training

Deze online training richt zich op het versterken van je mentale conditie. Het bestaat uit divers cursusmateriaal en filmpjes. Je kan deze training op je eigen tempo doen en volledig vanuit huis.

Inschrijven

Traffic Light Tool

Dit is een web app gericht op versterken van je mentale conditie in een veeleisende tijd.

Koop de volledige app

Persoonlijke Online Training

Tijdens deze online trainingen werk je met een student psycholoog aan je persoonlijke doelen om deze moeilijke tijd goed door te komen.  Daarnaast krijg je gericht tools om je mentale conditie te onderhouden in een moeilijke tijd. Je kan hierbij kiezen uit 1, 3, 5 of 8 sessies.

Inschrijven

Contact

Je kunt ons ook een e-mail sturen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mocht je vragen hebben, mail ons dan op wecareforstudents@balans-en-impuls.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.

Deze hulp is preventief bedoeld en voor lichte psychische klachten. Bedoeld voor het behouden van je mentale gezondheid in een veeleisende tijd. Leg bij ernstige psychische klachten of crises contact met je huisarts of bel het noodnummer van jouw land. De kwaliteitsnormen van Balans & Impuls zijn van toepassing