Aanmelden workshops versterken mentale conditie

Met zelfmanagement tools
Voor klanten van Balans & Impuls; tijdens een lopend individueel traject van persoonlijke training of coaching.

Aanleiding
Samen weet je meer dan alleen en ‘samen dragen’ geeft lucht. Daarom bieden we in een traject van persoonlijke training of coaching je de gelegenheid online workshops te volgen, in een kleine groep van maximaal 8 personen. Het kan prettig zijn naast je sessies met psycholoog of coach, extra houvast te krijgen via mensen in een vergelijkbare leersituatie.

De workshops zijn gericht op het trainen van tools in het versterken van je mentale conditie. Er is gelegenheid van elkaar te leren en daarbij bepaal je zelf wat je wel en niet wilt delen.

Je kunt je met onderstaande formulier inschrijven voor een onderwerp naar keuze. Aangeraden wordt aan de workshops deel te nemen na de eerste 2 à 3 sessies met de psycholoog of coach. De workshops duren 2 uur online en ‘kosten’ komen in de plaats voor 1 sessie van het individuele traject.

Hieronder vind je een overzicht van de workshops.

  Kies 1 of meerdere workshops*

  Ontspanning

  Ontspanning: In deze workshop leer je ontspannings­technieken, er is aandacht voor mindfulness en ademhaling.
  4 november 2021, 10.00 – 12.00 uur

  Weekstructuur

  Weekstructuur: ;evenwicht, inspanning, ontspanning, energiebronnen. In deze workshop maak je een weekstructuur en leer je realistisch om te gaan met je tijd en energie. Er wordt houvast geboden de weekstructuur af te stemmen op de fase van je herstel.
  14 september 2021, 10.00 – 12.00 uur

  Herkennen en handelen naar stress signalen

  Stoplicht: In deze workshop leer je middels de stoplicht oefening je vaardigheden in luisteren naar jezelf en zelfzorg versterken.
  14 oktober 2021, 10.00 – 12.00 uur

  Reïntegratie; kansen en valkuilen

  Reïntegratie; kansen en valkuilen: In deze workshop leer je je eigen reïntegratieplan maken en krijg je houvast in het opbouwen van je mentale conditie.
  28 oktober 2021, 13.00 – 15.00 uur

  Levenstaken; opbouwen en onderhouden van je leven

  Levenstaken; opbouwen en onderhouden van je leven: In deze workshop leer je hoe je ook bij tegenslag of een moeilijke tijd, je levens­taken kunt onderhouden. Levenstaken gaan over het opbouwen van je leven in; relaties, gezin, sociaal leven, mentale conditie, huishouden/financiën, zingeving, positief in het leven staan.
  21 oktober 2021, 10.00 – 12.00 uur

  * verplicht