Psychologische testen voor medewerkers en werkgevers

Psychologische testen

Vergelijken

Psychologische testen van Balans & Impuls

Balans & Impuls biedt een reeks psychologische testen, speciaal ontworpen om inzicht te bieden in diverse aspecten van werk en welzijn. Onze testen zijn essentiële hulpmiddelen binnen de arbeidspsychologie. De psychologische testen helpen individuen en organisaties om hun mentale gezondheid en welzijn te evalueren en te verbeteren.

Het biedt waardevolle informatie voor werkgevers, HR medewerkers en zelfs bedrijfsartsen. Zij kunnen de inzichten gebruiken als startpunt voor het bevorderen van een gezonde werkomgeving. Het kan helpen bij het identificeren van potentiële risico's voor langdurige arbeidsongeschiktheid en het bieden van gerichte preventieve en begeleidingsmaatregelen om de algehele gezondheid van medewerkers en leidinggevenden te verbeteren en hun arbeidsprestaties te optimaliseren.

Testen voor elk aspect van werk en welzijn

Onze psychologische testen zijn uniek in hun soort en bieden diepgaand inzicht in de verschillende dimensies van het werkende leven. De 'Balans test' meet bijvoorbeeld het evenwicht tussen stress- en energiebronnen.

Deze psychologische testen zijn niet alleen bedoeld om potentiële onevenwichtigheden te identificeren die kunnen leiden tot psychische klachten, maar ook om individuen en organisaties te begeleiden naar een veerkrachtiger werkleven. Met een aanbod dat zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar is, zijn onze testen toegankelijk voor een breed publiek. Ze dienen als een fundament voor het ontwikkelen van gerichte preventieve en begeleidingsmaatregelen die het welzijn en de productiviteit verhogen.

Handig om te weten bij het bestellen:

  • Het zijn eenmalige, online psychologische testen.
  • Je kunt de testen individueel afnemen of in groepsverband. Een groep kan bijvoorbeeld een team, afdeling of de hele organisatie zijn.
  • Bij het bestellen geef je het aantal testen dat je wil afnemen – 1 per persoon.
  • Wanneer je voor een groep testen afneemt, dien je vooraf de e-mailadressen te verzamelen van de personen die de test zullen doen.
  • Het e-mailadres is nodig om ervoor te zorgen dat je de link naar de online test ontvangt en na afronding de resultaten.
  • De uitslag is anoniem. 
  • Wanneer je als groep de test doet, ontvangen deelnemers twee uitslagen: individueel en voor de groep.
  • De groepsuitslag is pas beschikbaar nadat alle deelnemers uit de groep de test hebben afgerond.
  • De testen worden aangeboden in het Nederland en het Engels. Deze wordt los van elkaar aangeboden op de productpagina.

Waarde van een psychologische test in de werkomgeving

In een tijd waarin de mentale gezondheid en het welzijn op de werkplek steeds belangrijker worden, bieden onze psychologische testen onmisbare inzichten. Ze zijn specifiek ontworpen om organisaties, bedrijfsartsen, en werkgevers te ondersteunen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

De 'Hoe vitaal is uw organisatie?' checklist is een voorbeeld van hoe we teams en afdelingen kunnen helpen hun eigen vitaliteit te beoordelen en te verbeteren. Beschikbaar als medewerkers en leidinggevende variant. Deze testen benadrukken niet alleen de uitdagingen waarmee medewerkers worden geconfronteerd, maar de positieve punten die binnen organisaties bestaan. Door gebruik te maken van onze psychologische testen, kunnen bedrijven proactief werken aan het versterken van hun teams en het ondersteunen van hun werknemers in hun streven naar een gezond en gebalanceerd werkend leven.

Website laten maken door Dotsimpel