Test Levenstaken voor reddingswerkers - Balans & Impuls

Test Levenstaken voor reddingswerkers

De "Levenstaken test voor reddingswerkers en hulpverleners" is een psychologische instrument ontwikkeld door Balans & Impuls. Met als doel om in de hulpverlening en bedrijfsgeneeskundige zorg (preventief en curatief) houvast te bieden. 

€ 29,50
€ 35,70 incl. btw

Omschrijving

Dit instrument richt zich specifiek op het begrip "levenstaken" en hoe dit van toepassing is op de unieke uitdagingen van reddingswerkers en hulpverleners. Denk aan politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden, die regelmatig worden geconfronteerd met onveilige of levensbedreigende situaties als onderdeel van hun werk. 

De test beoordeelt de ervaren effectiviteit van deze professionals in het vervullen van hun levensrollen en taken, met inbegrip van de psychologische en maatschappelijke aspecten van hun werk. Het biedt inzicht in hoe zij omgaan met de unieke stressfactoren en eisen van hun beroep, en hoe dit van invloed is op hun gezondheid en welzijn.

Deze test is een waardevol hulpmiddel voor bedrijfsartsen en organisaties om preventieve maatregelen en begeleidingsprogramma's te ontwikkelen die specifiek zijn ontworpen om de behoeften van deze essentiële hulpverleners te ondersteunen, hen te helpen bij het beheren van (dreigende) langdurige arbeidsongeschiktheid en het behouden van hun welzijn.

Website laten maken door Dotsimpel