Events

Events bij Balans & Impuls

Hieronder vind je de activiteiten die door ons georganiseerd worden.

Expert meeting 9 september 2022

We bestaan 25 jaar en hebben daarom een extra feestelijke expert meeting georganiseerd. Het is altijd inspirerend om ervaringen met verschillende bedrijven en deskundigen uit te wisselen.

De expert meeting is gehouden op vrijdag 9 september van 13.30-17.00 uur. We hebben stilgestaan  bij corona/ post-corona ; mentale gevolgen en psychosociale gevolgen.”  De keynote sprekers van deze meeting waren:

Prof. Dr. S. Bogaerts, Hoogleraar Forensische psychologie en Victimologie Universiteit Tilburg/ Universiteit Leuven (presentatie)

Drs. Elsbeth Spakman, revalidatie arts (presentatie)

Training mindfulness

Wat is Mindfulness en hoe werkt het?

Mindfulness- training is aandachttraining en is als methode relatief nieuw voor omgang met stress, automatische reactiepatronen, piekeren, pijn en vermoeidheid. Het biedt een bijzondere manier van omgaan met de eigen gedachten door te leren op een ontspannen manier te zijn met wat er is. Door het ontwikkelen van een ‘open aandacht’ en een ‘aanvaardende houding’ ontstaat er ruimte en keuzevrijheid voor een bewustere reactie in de omgang met moeilijkheden, maar ook met prettige momenten. Mindfulness versterkt het zelfsturend vermogen.

Klik hier voor meer informatie

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Boordevol nieuws en events!
Verschijnt 4x per jaar
TEST NU JE BALANS ONLINE
Hoe is jouw balans in werk en vrije tijd, inspanning en ontspanning?
Test: HOE VITAAL IS JE ORGANISATIE?
Een vitaliteits-checklist voor managers en medewerkers
TRAFFIC LIGHT TOOL APP
Een app voor mensen met veeleisend werk en privéleven
Website laten maken door Dotsimpel