Hoe vitaal is uw organisatie - voor medewerkers

Vragenlijst 'Hoe vitaal is uw organisatie?' voor medewerkers

De "Hoe vitaal is uw organisatie?" checklist is een krachtig instrument dat zowel teams en afdelingen als individuele medewerkers helpt om zelfstandig te beoordelen of er voldoende energiebronnen in hun werk aanwezig zijn om de vitaliteit te bevorderen. U kunt dus zowel uw eigen bijdrage vitaliteit binnen de organisatie meten als van het team of afdeling waarin u werkzaam bent. 

€ 24,50
€ 29,65 incl. btw

Omschrijving

De checklist is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar energiebronnen, ook wel bekend als buffers, die medewerkers beschermen tegen werkgerelateerde stress. De belangrijkste bevindingen uit dit onderzoek zijn verwerkt in de checklist, die online kan worden ingevuld door het betreffende team of de afdeling.

Na het invullen ontvangt u een geanonimiseerde rapportage waarin de uitslag per dimensie van vitaliteit wordt weergegeven. Dit biedt teams en afdelingen inzicht in hun sterke punten en aandachtspunten met betrekking tot vitaliteit. Op basis van deze resultaten kunnen teamleiders en medewerkers vervolgens onderlinge gesprekken voeren om samen te werken aan het verbeteren van de aspecten die extra aandacht behoeven.

Wat deze checklist uniek maakt, is dat het niet alleen de zwakke punten identificeert, maar ook de sterke punten van vitaliteit benadrukt. Dit moedigt waardering en aandacht voor het behoud van de positieve aspecten van vitaliteit aan.

Kortom, de "Hoe vitaal is uw organisatie?" checklist is een waardevol hulpmiddel om de vitaliteit en het welzijn van teams en afdelingen te bevorderen door middel van zelfevaluatie en gerichte verbeteringen. Het faciliteert een constructieve dialoog en bevordert een gezonde werkomgeving waarin energiebronnen worden gekoesterd en stressoren effectief worden aangepakt.

Website laten maken door Dotsimpel