Hoe vitaal is uw organisatie - voor leidinggevenden

Vragenlijst 'Hoe vitaal is uw organisatie?' voor leidinggevenden

Onze "Hoe vitaal is uw organisatie?" checklists zijn krachtige instrumenten ontworpen om organisaties, teams, afdelingen, individuele medewerkers en leidinggevenden te helpen de vitaliteit binnen hun werkomgeving te meten en te verbeteren. Deze veelzijdige checklists bieden een diepgaand inzicht in de energiebronnen en uitdagingen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd.

Speciaal ontworpen voor leidinggevenden, onze checklist biedt een diepgaande evaluatie van de organisatorische vitaliteit. Het helpt leidinggevenden bij het identificeren van gebieden die verbeterd kunnen worden en biedt richtlijnen voor het creëren van een gezondere en meer vitale werkomgeving.

€ 24,50
€ 29,65 incl. btw

Omschrijving

De checklist is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar energiebronnen, ook wel bekend als buffers, die medewerkers beschermen tegen werkgerelateerde stress. De belangrijkste bevindingen uit dit onderzoek zijn verwerkt in de checklist, die online kan worden ingevuld door het betreffende team of de afdeling.

Na het invullen ontvangt u een geanonimiseerde rapportage waarin de uitslag per dimensie van vitaliteit wordt weergegeven. Dit biedt teams en afdelingen inzicht in hun sterke punten en aandachtspunten met betrekking tot vitaliteit. Op basis van deze resultaten kunnen teamleiders en medewerkers vervolgens onderlinge gesprekken voeren om samen te werken aan het verbeteren van de aspecten die extra aandacht behoeven.

Wat deze checklist uniek maakt, is dat het niet alleen de zwakke punten identificeert, maar ook de sterke punten van vitaliteit benadrukt. Dit moedigt waardering en aandacht voor het behoud van de positieve aspecten van vitaliteit aan.

Kortom, de "Hoe vitaal is uw organisatie?" checklist is een waardevol hulpmiddel om de vitaliteit en het welzijn van teams en afdelingen te bevorderen door middel van zelfevaluatie en gerichte verbeteringen. Het faciliteert een constructieve dialoog en bevordert een gezonde werkomgeving waarin energiebronnen worden gekoesterd en stressoren effectief worden aangepakt.

Website laten maken door Dotsimpel