Test Levenstaken voor kantoormedewerkers - Balans & Impuls

Test Levenstaken voor kantoormedewerkers

De 'Levenstaken test voor kantoormedewerkers' is een instrument dat specifiek is ontworpen om de balans tussen werk en leven te meten en te evalueren voor mensen met veeleisende kantoorbanen. 

€ 29,50
€ 35,70 incl. btw

Omschrijving

De 'Levenstaken test voor kantoormedewerkers', ontwikkeld door Balans & Impuls, is een meetinstrument dat is ontworpen om de balans tussen werk en leven te meten bij mensen die veeleisende kantoorbanen hebben. Dit psychologische concept richt zich op de verschillende taken en verantwoordelijkheden die een kantoormedewerker in zijn of haar leven moet vervullen om zowel psychologisch als maatschappelijk welzijn te waarborgen. De test beoordeelt de mate van effectiviteit en tevredenheid van kantoormedewerkers bij het vervullen van deze levenstaken, inclusief aspecten zoals huishouden en financiën, sociaal leven en omgaan met diverse levensfase.

De resultaten van deze test kunnen bedrijfsartsen en werkgevers waardevolle inzichten bieden om de gezondheid en het welzijn van kantoormedewerkers te bevorderen. Het kan helpen bij het identificeren van potentiële risico's voor langdurige arbeidsongeschiktheid en het bieden van gerichte preventieve en begeleidingsmaatregelen om de algehele gezondheid van kantoormedewerkers te verbeteren en hun arbeidsprestaties te optimaliseren.

Website laten maken door Dotsimpel