Werkgevers ondersteuning - Balans & Impuls

Werkgevers

Een gezonde balans tussen leven en werk

Voor werkgevers, ondernemers, directeuren en leidinggevenden

Balans & Impuls ondersteunt werkgevers en leidinggevenden graag bij het werken aan een vitale en energieke organisatie. We leven immers in een tijd van razendsnelle veranderingen, grote ontwikkelingen en hoge ambities. Dagelijks krijgen we, thuis en op ons werk, een enorme hoeveelheid informatie te verwerken. De grenzen tussen werk- en privéleven vervagen steeds meer, waarin niet iedereen zijn evenwicht weet te bewaren.

Door persoonlijke training en coaching, groepstraining, onderzoek en advies werken wij samen met u aan een gezonde en prettige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Daarmee kunt u ziekteverzuim door psychische klachten voorkomen of terugdringen.

25 jaar ervaring in praktisch & psychologisch houvast

Zeker in deze intensieve tijd, waarin corona voor veel onzekerheid zorgt, liggen stress, uitputting en burn-out op de loer. Juist nu is het belangrijk om de mentale conditie goed te onderhouden. Om u hierbij alvast op weg te helpen, hebben we 11 handige tips op een rijtje gezet.

Balans & Impuls heeft verder 25 jaar ervaring met het bieden van praktisch psychologisch houvast in (langdurige) veeleisende situaties. Onze trainers en psychologen zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in de arbeidsgerelateerde problematiek. Hiervoor bieden we verschillende online workshops aan voor leidinggevenden en medewerkers.

We helpen u graag
Heeft u behoefte aan praktische handvatten voor een gezonde balans tussen leven en werk? Neem dan contact met ons op via 070-392 22 61 of stuur een mail.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Boordevol nieuws en events!
Verschijnt 4x per jaar
TEST NU JE BALANS ONLINE
Hoe is jouw balans in werk en vrije tijd, inspanning en ontspanning?
Test: HOE VITAAL IS JE ORGANISATIE?
Een vitaliteits-checklist voor managers en medewerkers
TRAFFIC LIGHT TOOL APP
Een app voor mensen met veeleisend werk en privéleven
Website laten maken door Dotsimpel